Tips og råd

FRAM møter daglig kunder og kandidater som søker dyktige medarbeidere eller nye karrieremuligheter. Vår rådgivning bygger på kunnskap, erfaring og forskning. Vi vil inspirere der vi ser potensiale, og utfordre der vi ser muligheter!

Kompetanse

Mangfold i rekruttering

I dagens stadig skiftende og internasjonale arbeidsliv er mangfold blitt en helt sentral faktor for å skape sterke, tilpasningsdyktige og inkluderende organisasjoner. Her er noen tips for å styrke mangfold i rekruttering.

Karriere

8 tips til jobbintervjuet

Er du invitert på jobbintervju? Kjenner du sommerfugler i magen? Her er noen tips for å lande drømmejobben!

Kompetanse

Den vanligste feilen når du skal rekruttere

- Den vanligste feilen når du skal rekruttere er å slurve med prosessen, sier Ann Mari Nygjerde, rekrutteringsrådgiver og partner i FRAM.

Kompetanse

Derfor anbefaler FRAM tester i rekruttering

Å ansette ny medarbeider er en av de viktigste beslutningene en leder kan ta. Likevel brukes ofte tilfeldige metoder i rekruttering, påpeker Nils Brenna.

Karriere

Slik lager du en god CV!

Om du er kandidat til en stilling hos oss, vil vi alltid be deg laste opp en CV i databasen vår. Hvorfor gjør vi det? Det er fordi en CV gir oss et raskt bilde av om du har erfaringer som matcher den aktuelle rollen vi jobber med. Her er våre råd til en god CV!

Karriere

Her er tre tips til hvordan du kan lykkes som jobb­søker i medie­bransjen

«Gruer du deg til mandag? Livet er for kort til å mistrives på jobben», skriver Bård Idås.

FRAM logo med tilhørende tekst som viser 'Idås og Nygjerde.'

Stortingsgata 12, 0161 Oslo

Org. nr. 930 452 963