Om oss

Vårt mål er å være uunnværlig for deg som skal rekruttere og deg som ser etter nye muligheter innen medier, kommunikasjon og samfunnsliv. Vi har selv bakgrunn fra bransjen og erfaring som ledere, dette gir oss nødvendig innsikt og forståelse for hva som rører seg i arbeids- og kandidatmarkedet. Vi hjelper deg med å finne veien fram.

Bilde av Bård og Ann Mari

FRAM er et nystartet selskap, men sammen har vi over 60 år med operativ erfaring fra bransjen og med lederansvar. Det betyr at vi kjenner markedene godt og at vi snakker samme språk som både kunder og kandidater.

Det er få ting som er mer spennende enn å få en ny leder eller medarbeider. Som rekrutterende leder vet du at rekruttering er det viktigste du kan gjøre for å skape endring i organisasjonen din. For en kandidat kan et jobbskifte endre livet. Når rekruttering gjøres riktig, kan det tilføre ny kompetanse, energi og positiv utvikling i en organisasjon. Rett person på rett plass er en nøkkelfaktor for alle virksomheter, og i FRAM gir vi oss ikke før vi finner den perfekte matchen mellom oppdragsgiver og kandidat.

Vår erfaring som journalister er nyttig som rekrutterere. Som i journalistikken handler rekruttering om å etablere gode nettverk, skape tillitsfulle relasjoner, stille gode spørsmål og utøve sunn kildekritikk. I tillegg gir vår bakgrunn et bredt nettverk og solid forståelse av
rollene. Vi har over tid rekruttering mange hundre ledere og fagspesialiseter til både privat og offentlige virksomheter.

BDO

Vi valgte FRAM fordi de er spesialisert på rekruttering innen media og kommunikasjon. De forsto behovene våre på en god måte, har et stort nettverk og god innsikt i bransjen. Det var helt avgjørende for at vi lyktes med å finne gode kandidater.

Synne Ekrem, Markeds-og kommunikasjonsdirektør i BDO

Synne Ekrem

I alle rekrutteringsprosesser setter vi oss grundig inn i organisasjonen vi skal rekruttere for. Vi vil forstå strategi, kultur, organisasjon og målet med rekrutteringen. Det handler ikke bare om å finne den høyest kvalifiserte kandidaten, men den som passer aller best til jobben – både når det gjelder ferdigheter, motivasjon, evner og personlige egenskaper.

En rekruttering er bare vellykket når den er riktig for både kandidat og arbeidsgiver. Vår erfaring er at en god rekrutteringsprosess innebærer om å bry seg om alle involverte. Ærlig og effektiv kommunikasjon øker sannsynligheten for en god match. Vi legger derfor vekt på oppriktig dialog med begge sider.

Det er gleden over å kunne hjelpe mennesker fram som driver oss, og hvert år hjelper vi hundrevis til å finne en ny jobb. På kundelisten har vi attraktive bedrifter som trenger kompetente kandidater til spennende oppdrag. Vi bruker nettverket vårt og motiverer relevante kandidater fra første kontakt til navnetrekket på kontrakten. På veien lover vi å alltid være transparente, åpne og rause, både med kunder og kandidater. Vi skal inspirere der vi ser potensiale, og vi skal utfordre der vi ser muligheter.

Og når både kandidat og arbeidsgiver er fornøyde, da er vi også fornøyde.

DETTE ER FRAM

Vi er et verdidrevet selskap som ønsker å møte alle med respekt og oppriktighet, profesjonalitet og varme.

Profesjonelle og varme

Arrow

Respektfulle og oppriktige

Arrow
Cartoonish illustration of a chat bubble.

Våre ledige stillinger

FRAM logo med tilhørende tekst som viser 'Idås og Nygjerde.'

Stortingsgata 12, 0161 Oslo

Org. nr. 930 452 963