Kontakt oss

FRAMs rådgivere har lang erfaring som journalister og redaksjonelle ledere. Vi er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv og bransjer som jobber med formidling.

Bilde av Bård Idås

Bård Idås

Har erfaring som toppleder, HR-direktør, redaktør og journalist. Han har vært konstituert sjefredaktør og administrerende direktør i NTB, daglig leder i Arkitekst og journalist i flere nyhetsmedier. Bård har også jobbet som organisasjons- og strategidirektør, med ansvar for HR, organisasjonsutvikling og forretningsstrategi. Han har en cand. philol. fra Universitet i Oslo, journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo og utdanning innen strategisk HR-ledelse fra BI i Oslo.

Icon illustration of the LinkedIn logo. Black with the letters 'in' cut out.
Bilde av Ann Mari Nygjerde

Ann Mari Nygjerde

Har over 15 års erfaring fra NRK som leder og journalist. I NRK hadde hun ulike funksjoner og har blant annet vært med på å rekruttere og utvikle mange av våre største medietalenter. Ann Mari er utdannet journalist og har en Executive Master of Management fra BI. I graden har hun strategisk kommunikasjon og PR-ledelse, organisasjonspsykologi og consulting.

Icon illustration of the LinkedIn logo. Black with the letters 'in' cut out.
Cartoonish illustration of two hands holding a binocular.

Våre ledige stillinger

FRAM logo med tilhørende tekst som viser 'Idås og Nygjerde.'

Stortingsgata 12, 0161 Oslo

Design Spoon Agency

Utvikling Mist