Kontakt oss

FRAMs rådgivere er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister innen media, kommunikasjon, samfunnsliv og bransjer som jobber med formidling.

Bilde av Bård Idås

Bård Idås

Har erfaring som toppleder, HR-direktør og redaktør. Han har vært leder i NTB, Arkitekst og journalist i flere store nyhetsredaksjoner. Bård har også jobbet som organisasjons- og strategidirektør. Han er cand. philol. fra Universitet i Oslo, har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo og utdanning innen strategisk HR-ledelse fra BI i Oslo. Bård er sertifisert på bransjeledende og DNV-godkjente psykometriske testverktøy.

Icon illustration of the LinkedIn logo. Black with the letters 'in' cut out.
Bilde av Ann Mari Nygjerde

Ann Mari Nygjerde

Har over 15 års erfaring fra NRK som leder og journalist. I NRK hadde hun ulike funksjoner og har blant annet vært med på å rekruttere og utvikle mange av våre største medietalenter. Ann Mari er utdannet journalist og har en Executive Master of Management fra BI. I graden har hun strategisk kommunikasjon og PR-ledelse, organisasjonspsykologi og consulting. Ann Mari er sertifisert på bransjeledende og DNV-godkjente psykometriske testverktøy. Hun er i tillegg DNV-sertifisert rekrutterer.

Icon illustration of the LinkedIn logo. Black with the letters 'in' cut out.
Bilde av Nils Brenna

Nils Brenna

Er FRAMs spesialist på personlighetstester. Han har hele sitt yrkesliv jobbet med å kartlegge folk. Han har bred erfaring fra medie- og byråbransjen: Han har vært analysesjef i VG, jobbet i NRKs analyseavdeling og vært strategisk leder i reklamebyrået DDB. Brenna er kjent som Harald Eias makker i podkasten «Big 5» (tidligere «Sånn er du»). Han har sin faglige bakgrunn fra hovedfag statsvitenskap. Nils er sertifisert på bransjeledende og DNV-godkjente psykometriske testverktøy.

Icon illustration of the LinkedIn logo. Black with the letters 'in' cut out.
Cartoonish illustration of two hands holding a binocular.

Våre ledige stillinger

FRAM logo med tilhørende tekst som viser 'Idås og Nygjerde.'

Stortingsgata 12, 0161 Oslo

Org. nr. 930 452 963